The Co-Operative Act - Hey Porter

Dags att byta bank

Det kan vara så att man har haft en och samma bank i många år men att man nu känner att det är dags att byta bank. Det kan vara så att man får bättre villkor på en annan bank eller att det är bättre på något sätt som gör att man väljer att byta.
Det kan vara bra att kolla upp vad som finns och det är bra att man kollar det så att man vet vad man har att välja på. För man vill ju såklart att det sak vara så bra som möjligt och att det ska gå att få det att bli så fördelaktigt som man vill.

Hitta en bank som passar dig

Ja det gäller att man hittar det som passar en själv för man har ju alla olika behov och det finns så mycket som man kan göra och välja på. Så det kan vara bra att man väljer sånt som kommer att göra att det blir så mycket bättre för en själv eller sitt företag. Och då kan det vara bra att man med jämna mellanrum kollar upp vad det är man får på sin bank och vad det är som man kan få på en annan. Det är viktigt att man kollar det och att man tar det som passar och gör det så bra som möjligt.
Ja så man gör väl i att se vad det är och vad man kan göra. Så att det kan bli så som man vill och att det ska kunna göra det bra.
Finns många bra banker som man kan välja på så det gäller att man hittar den som passar en bäst och som kan ge en dom bästa villkoren som är viktiga för en själv och sitt egna företag.
Och det är ju såklart olika för alla och alla behöver olika typer av hjälp.